Scouting Nienoord

Noordelijk Pinksterkamp

Tijdens het pinksterweekend van vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni vind na dat we het twee jaar hebben moeten missen voor de 90ste keer het Noordelijk Pinksterkamp (NPK) plaats. Een bijzonder kamp, want met ruim 3800 deelnemende scouts is dit een van de grootste jaarlijks terugkerende Scouting evenementen van Europa.

Thema

Cute cartoon cowboy on his horse by Anton Brand on DribbbleHet is het jaar 1875 en het is onrustig in Marnetucky. De Indianenstam die grote delen van het weids gebied bezit is van plan een deel te verkopen.

Opperhoofd “Brandend Speerpunt” weet heel goed wat het land waard is en vraagt een hoge prijs. Er zijn meerdere geïnteresseerden! De kansen voor het land zijn enorm, er kan vee op gehouden worden maar een pretpark is ook niet gek!

Door hard te werken verzamelen de verschillende partijen het geld bij elkaar. Gelukkig wordt het geld goed bewaakt door de bank van Marnetucky!
Toch?

Opgave

De kosten voor het Noordelijk Pinksterkamp zijn dit jaar vastgesteld op 85 euro.

In dit bedrag zit naast afdracht aan het NPK en reguliere kosten ook de kosten voor een thema T-shirt.

(3 tot 4 jaar)
(5 tot 6 jaar)
(7 tot 8 jaar)
(10 tot 11 jaar)
(12 tot 13 jaar)
(14 tot 15 jaar)
SMLXLXXLXXXL

Opgeven doen u binnenkort via het formulier op deze pagina!

Geef bijzonderheden zoals allergieën, medicijn gebruik, bedplassen, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Waar & Wanneer

Net als voorgaande jaren vindt het Noordelijk Pinksterkamp plaats op het Militair oefenterrein de Marnewaard (Lauwersoog). De welpen worden vrijdag 3 juni om 20:00 uur verwacht. Op maandag 6 juni sluit het kamp om 11:00 uur, aansluitend kunt u uw kinderen weer mee naar huis nemen.

NPK Welpen 2022

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.