Scouting Nienoord

Ouder Kind Weekend

Beste Leden & Ouders / Verzorgers,

In het weekend van 1 tot en met 3 maart vindt het traditionele Ouder-Kind-weekend plaats op Ameland (Groepsaccommodatie ‘Zonnebloem’). Een gezellig weekend voor iedereen èn het moment om van dichtbij kennis te maken met de hobby van uw zoon of dochter. Het wordt een weekend vol leuke scoutingactiviteiten en een heerlijke scoutingmaaltijd. We beginnen het weekend vrijdag 1 maart om 19.00 uur met een opening en een kort avondprogramma. Zaterdag gaan we op hike en zondag sluiten we om 12:00 uur het weekend weer af. De kosten voor het weekend bedragen 49,90 euro.

Locatie

We zullen tijdens het OKW overnachten in Groepsaccommodatie ‘Zonnebloem’, meer informatie over de kampeerboerderij is te vinden op: zonnebloemameland.com

Willibrordusstraat 18
9164 KV Buren-Ameland

Aanvang en vertrek

Meer informatie over de bootreis en de aankomst en vertrek volgen binnenkort.

Thema

Hoe was het toen jouw opa of oma zou oud was als jij nu? Hoe zagen de auto's er toen uit, was er al wel kleuren televisie? en deden ze nog bellen in een telefooncel? Het thema van het Ouder-/Kindweekend is NOStalgie / Hoe het vroeger was. Dus zet je hoed met vier deuken op en trek je sokken extra hoog op voor het OKW 2024!

Paklijst

Slapen
  • Kussensloop (evt. eigen kussen
  • Matrashoes (1 persoons)
  • Deken/slaapzak
  • Evt. extra deken
  • Pyjama
  • Zaklampje

Hike
  • Goede wandelschoenen
  • Wandelsokken
  • Drinkfles
  • Dag rugtas

• Kleding voor 3 dagen
  • Toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, haarborstel, etc.)
  • Handdoek
  • Washandje
  • Theedoek
  • Beker, bord en bestek
  • Theedoek (ook nodig voor de dropping)
  • Jas
  • Thema kleding, Bv:
    • Rollator
    • Grijze pruik
    • Wandelstok
    • Kleding uit de tijd van toen
  • Bonte avond idee/spullen
  • Evt. medicatie
  • Uniform & das (voor de leden)
  • Plastic zak voor vuile was
  • Evt. een zak snoep (geen drinken!)
  • Oplader mobiel

Barkaarten (voor een natje en een droogje tijdens het avond programma) kunnen dit jaar digitaal betaald worden (middels iDeal). Dit gaat het eenvoudigste met een mobiele telefoon met bankieren app geïnstalleerd.

Met scouting groet, Christiaan, René, Maik, Tom en Werner