Scouting Nienoord

NSL zomerkamp 2022

Smeer je in, doe je zonnebril op en ga lekker onderuitgezakt in je half-kapotte campingstoel genieten van het stam zomerkamp!

We gaan er weer lekker met z’n allen een weekje tussenuit, dit keer naar DEUTSCHLAND! Alle informatie staat hier, lezen kut

Ohja opgeven kan rechts, of op telefoon daar beneden ergens. Kan tot uiterlijk 10 juli

Waar?

Dit jaar gaan we kamperen op de Pfadfinderzeltplatz in Friedrichsthal, midden in Saarland. Hier is een stukje bos midden in een dorp. Supermarkt en treinstation zijn op steenworp afstand van het terrein.

Adres: Schachtstrasse 11, 66299 Friedrichsthal, Duitsland

Een linkje voor je eigen onderzoek: https://www2.dpsg-friedrichsthal.de/

Wanneer?

Ons kamp duurt van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 6 augustus, de 31e week. Begin en eindtijden volgen nog, maar neem de hele dag maar vrij.

Hoe duur?

De kampprijs is dit jaar vastgesteld op €210. Dit is exclusief drank, op kamp is er een poflijst om de gedronken drankjes te tellen.

Vervoer?

Het vervoer gaat hetzelfde als vorig jaar naar België: Iedereen komt op eigen gelegenheid naar het kampterrein. Naar activiteiten rijden we met de auto, of gaan we met de trein.

Brandstof kan worden gedeclareerd bij de organisatie, mits:

-Je auto gebruikt wordt voor het vervoeren van personen of materiaal (of beide, duh).

-Je de zitplaatsen in je auto gebruikt, dus rij niet met 2 personen als er nog 3 bij kunnen.

-Je het hele kamp blijft, dus niet eerder vertrekken/later aankomen.

-Je niet op doorreis bent naar een andere vakantiebestemming.

-Je een normale route rijdt met een normale rijstijl

-Je je auto afgetankt meeneemt, dan krijg je hem afgetankt weer mee naar huis.

NSL Zomerkamp 2022

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.