Scouting Nienoord

Zomerkamp 2022

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor het zomerkamp!

Zomerkamp bij de RSA

Het programma en de kampen worden bij de RSA zoveel mogelijk zelfstandig ingevuld en geregeld door de leden, uiteraard biedt de begeleiding hier en daar de nodige ondersteuning.

Het zomerkamp is het enige kamp dat volledig zelf door de leden wordt geregeld. Dit houdt in dat de locatie van het kamp, de dagelijkse activiteiten etc. door de leden zelf worden geregeld. Inmiddels zijn wij, de begeleiding, ook op de hoogte gesteld van de plannen en volgens mij gaan we wederom een fantastisch zomerkamp tegemoet.

Ben je benieuwd wat we precies tijdens kamp doen? Volg ons dan op Instagram!

Locatie

Dit jaar gaan we naar Dreistegen, een kampeerplaats bij het dorpje Monschau in Duitsland. Om op deze locatie te komen gaan we met 2 gehuurde busjes en een kar die kant op. Nadat wij op zaterdag de busjes hebben opgehaald, gaan we de busjes inladen en zullen wij vertrekken naar Duitsland. We verwachten dat de reis zo'n 4/5 uur gaat duren.

Gegevens locatie:
Dreistegen 4, 52156 Monschau, Duitsland

Data
Let op: dit jaar is zomerkamp van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli. Dus niet van zaterdag op zaterdag! Helaas was het kampterrein op zaterdag alweer volgeboekt, dus zijn we genoodzaakt om zomerkamp een dag korter te laten duren.

Betalingen
Aan het begin van dit jaar hebben we aangegeven dat er wordt bijgehouden wat iedereen heeft verdiend met acties. We merkten namelijk dat vaak dezelfde mensen bij acties staan. De leden die niet helpen bij acties hebben dan profijt van de leden die wel vrij vragen van werk of dingen afzeggen. Hier bestond frustratie over, vandaar dat we het dit jaar op deze manier proberen. Via deze link is te vinden hoe de kampprijs is opgebouwd.
Bij deze de kampprijzen:

Verzekering
Iedereen die meegaat op zomerkamp dient in het bezit te zijn van een geldige reisverzekering.
De verzekering van scouting Nederland geldt namelijk niet in het buitenland, maar wel kun je via scouting Nederland een goedkope verzekering afsluiten.
Heb je geen reisverzekering? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan de begeleiding. Doe dit uiterlijk voor komende donderdag. Voor €4,55 zorgen wij dat je deze week verzekerd bent. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de verzekering: Scouting Nederland | Reis- en Bagageverzekering

Vereiste formulieren
Zoals bij elk kamp hebben wij weer een gezondheidsformulier nodig. Daarnaast vragen we iedereen om het Toestemmingsformulier Buitenland te laten invullen door jullie ouders. Dit is een vereiste van Scouting Nederland om met jeugdleden naar het buitenland op kamp te gaan. Beide formulieren zijn te vinden bij Downloads.
Graag ontvangen we deze lijst digitaal of geprint retour. Wanneer je het digitaal wilt toesturen, dan mag dit gemaild worden naar rsa@scoutingnienoord.com

Paklijst
- Legitimatiebewijs (let op rijbewijs is GEEN geldig legitimatiebewijs in het buitenland)
- Zorgverzekeringspas
- Zonnebrand + evt. medicatie
- Stoel
- Alles wat je anders ook altijd meeneemt op kamp.
Houdt er bij het inpakken van je bagage rekening mee, dat de bagageruimte zeer beperkt is.

Stel vooral je ouders op de hoogte van deze informatie over zomerkamp!

Zomerkamp 2022

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.