Scouting Nienoord

Zomerkamp 2023

Zomerkamp bij de RSA

Het programma en de kampen worden bij de RSA zoveel mogelijk zelfstandig ingevuld en geregeld door de leden, uiteraard biedt de begeleiding hier en daar de nodige ondersteuning.

Het zomerkamp is het enige kamp dat volledig zelf door de leden wordt geregeld. Dit houdt in dat de locatie van het kamp, de dagelijkse activiteiten etc. door de leden zelf worden geregeld. Inmiddels zijn wij, de begeleiding, ook op de hoogte gesteld van de plannen en volgens mij gaan we wederom een fantastisch zomerkamp tegemoet.

Instagram

Ben je benieuwd wat we precies tijdens kamp doen? Volg ons dan op Instagram!


Locatie

De zomerkampcommissie heeft haar oog dit jaar laten vallen op Internationaler Pfadfinderinnen- und Pfadfinderzeltplatz Bucher Berg in Breitenbrunn.

 Het is in totaal 8 uur rijden. Inclusief tussenstops zal de totale reistijd wat langer uitvallen. We gaan die kant op met twee busjes, te weten een 9-persoonsbus en een bestelbus.


Data

Zomerkamp is van 22 t/m 29 juli. De vertrektijden zijn nog niet duidelijk, dit is namelijk afhankelijk van de busjes. Er zijn twee opties:

1. We kunnen vrijdagavond de busjes ophalen en inladen tijdens het klaarzetten. Dan is de vertrektijd 8.00 uur.

2. We kunnen de busjes zaterdag pas ophalen (dit kan namelijk vanaf 8.00 uur) en daarna inladen. Dan is de vertrektijd 8.30 uur.

Op 29 juli zullen wij laten weten wanneer wij weer op het clubgebouw arriveren.


Betalingen
Aan het begin van dit jaar hebben we aangegeven dat er wordt bijgehouden wat iedereen heeft verdiend met acties. We merkten namelijk dat vaak dezelfde mensen bij acties staan. De leden die niet helpen bij acties hebben dan profijt van de leden die wel vrij vragen van werk of dingen afzeggen. Bij de aanmelding aan de rechterkant van de pagina vul je je gegevens in en kies je voor je kampprijs. Wees eerlijk en kies het bedrag dat bij jouw naam staat, hier is zorgvuldig naar gekeken (heul erg lang). 


Verzekering
Iedereen die meegaat op zomerkamp dient in het bezit te zijn van een geldige reisverzekering.
De verzekering van scouting Nederland geldt namelijk niet in het buitenland, maar wel kun je via scouting Nederland een goedkope verzekering afsluiten.
Heb je geen reisverzekering? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan de begeleiding. Doe dit uiterlijk voor dinsdag 18 juli! Voor €4,55 zorgen wij dat je deze week verzekerd bent. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de verzekering: Scouting Nederland | Reis- en Bagageverzekering

Vereiste formulieren
Zoals bij elk kamp hebben wij weer een gezondheidsformulier nodig. Daarnaast vragen we iedereen om het Toestemmingsformulier Buitenland te laten invullen door jullie ouders. Dit is een vereiste van Scouting Nederland om met jeugdleden naar het buitenland op kamp te gaan. Beide formulieren zijn te vinden bij Downloads.
Graag ontvangen we deze lijst digitaal of geprint retour. Wanneer je het digitaal wilt toesturen, dan mag dit gemaild worden naar rsa@scoutingnienoord.com

Paklijst
- Legitimatiebewijs (let op rijbewijs is GEEN geldig legitimatiebewijs in het buitenland)
- Zorgverzekeringspas
- Zonnebrand + evt. medicatie 
- Stoel
- Alles wat je anders ook altijd meeneemt op kamp.
Houdt er bij het inpakken van je bagage rekening mee, dat de bagageruimte zeer beperkt is.

Stel vooral je ouders op de hoogte van deze informatie over zomerkamp!


RSA Zomerkamp 2023

     
Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.