Scouting Nienoord

Najaarskamp 2023

Fuifje met de enige echte ontdekkingsreiziger Piet Heijn

 


“Beste mede ontdekkingsreizigers,

Zoals jullie misschien wel weten zit ik al meer dan 30 jaar in dit vak en ik ben toe aan wat anders. Om mijn laatste reis compleet te maken wil ik er graag een echt feestje van maken. Dus bij deze nodig ik jullie uit voor mijn laatste reis om de wereld.

Er zijn al een paar fanatieke reizigers die al graag met mij mee gaan. Niam de Ruyter, Marit Tromp en Bas de With. Zie ik jou daar ook?”

Piet Heijn, 2023

 

Pak je bolhoed, stap in je stevige schoenen, vergeet vooral je camera niet en geef je gauw op via: Https://scoutingnienoord.com/scouts/najaarskamp-2023 en geniet van je leukste ontdekkingstocht.


Wanneer

Vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober stond als het goed is al in de agenda. Vrijdagavond zijn jullie tussen 19:30 en 20:00 welkom op het kamp. Zondagmiddag is het kamp voorbij en gaan we weer naar huis. De eindtijd volgt zo snel mogelijk! We gaan er van uit dat iedereen bij aankomst al heeft gegeten.

Waar

Waar we kamperen blijft nog een verassing, maar het is in de omgeving van stad Groningen. Het vervoer naar de locatie moet iedereen zelf regelen. We moedigen aan om te carpoolen.

Opgeven

Opgeven kan via het formulier aan de onder- of rechterkant. Wacht niet te lang! Opgeven kan tot en met 7 oktober. De kampprijs is dit jaar vastgesteld om €42,50.

Https://scoutingnienoord.com/scouts/najaarskamp-2023

 

De paklijst en laatste informatie zal in de week voor het kamp verschijnen. Geef je snel op, jij mag toch zeker niet ontbreken op dit kamp?

Scouts Najaarskamp 2023

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.