Scouting Nienoord

Najaarskamp

Het Najaarskamp van dit jaar is van vrijdag 15 t/m zondag 17 oktober, we houden het lekker dicht bij huis want de locatie is ons eigen clubgebouw.
We verwachten de welpen vrijdag om 19:00 uur bij het clubgebouw. Zondag om 15:00 uur kunt u, uw zoon of dochter weer ophalen.

Thema

Het thema is dit jaar Halloween. Lekker griezelen in het bos rond het clubgebouw, het bewerken van je eigen pompoen tot een sfeervolle feestverlichting en natuurlijk lekker veel Halloween snoep.

Dít is wat we eigenlijk écht 'vieren' met Halloween | Libelle

Opgave en kosten

Het kampgeld is voor dit jaar vastgesteld op 25 euro.

Opgeven doet u via het formulier op deze pagina, de betaling gaat meteen via iDeal.

Het kampgeld bestaat uit kosten voor de overnachting, de maaltijden, activiteiten tijdens het programma, thema en materiaal kosten.

Geef bijzonderheden zoals allergieën, medicijn gebruik, etc. aan bij de opgave. Ook als deze al bekend zijn bij de leiding.

Bereikbaarheid tijdens Kamp

Het Najaarskamp voor de Welpen wordt dit jaar vanuit Nienoord voor de welpen geleid door Grieselda, Jorieke, Silke, Gerard en Werner. In geval van nood zijn we te bereiken op 06-43 84 78 07 (Werner) of 06-34 76 04 07 (Jorieke).

Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon mee te nemen.

Najaarskamp Welpen 2021