Scouting Nienoord

Najaarskamp 2022

Ook dit jaar vindt er weer een najaarskamp plaats! Dit jaar gaan we lekker veel spellen spelen in en rondom het Scoutinggebouw van Look Wide in Haren. De Welpen worden vrijdag 14 oktober om 19:30 uur verwacht en op zondag 16 oktober om 14:00 uur kunt u uw kind weer ophalen. Het adres van het terrein is Rollematen 1, 9752XT in Haren.

Opgeven en betalen

Opgaven en betalen kan via het formulier op deze pagina. Het kampgeld is dit jaar vastgesteld op 39 euro.

⚡️Thema Energie

Het kamp staat helemaal in het teken van Energie - we doen namelijk in Oktober mee met het Junior Energiecoach programma. Spelenderwijs leren we met zorg omgaan met het milieu. En we doen gave onderzoekjes naar verschijnselen als licht, elektriciteit en temperatuur. En we gaan natuurlijk heel veel plezier maken!

Bereikbaarheid tijdens het kamp

Het kamp wordt geleid door Grieselda, Niels, Gerard, Kenny, Jay & Pascal. In geval van nood zijn we te bereiken op 06-11 26 86 45 (Grieselda) of 06 - 53 51 08 65 (Niels). Het is voor kinderen niet toegestaan zelf een mobiele telefoon of smartwatch mee te nemen.

Paklijst

• 2 Theedoeken
  • Zaklamp

Snoep

In tegenstelling tot eerdere jaren hoeven kinderen niet zelf snoep mee te nemen. De leiding zorgt ervoor dat er genoeg te snoepen is. Mochten kinderen toch snoep mee hebben, dan mogen ze dit bij de leiding inleveren en verdelen we dat gedurende het kamp.

Zakgeld

Zakgeld hebben de welpen dit kamp niet nodig.

Zakmes

Een zakmes mag mee, maar alleen gebruikt onder toezicht van de leiding en wordt door de leiding bewaard.

Najaarskamp Welpen 2022

Klik op de knop hieronder om door te gaan naar de opgave-/betaalpagina.